Lepedők

Lepedők többféle méretben és szövettel. Válaszd ki a neked leginkább megfelelőt, de egyedi kérésed esetén nyugodtan kereshetsz!

 

Lepedők a kicsiknek – dönts a minőség mellett!

Lepedők a kicsiknek – dönts a minőség mellett!Akinek kisgyermeke van, valószínűleg már tudja, mennyire fontos, hogy kizárólag olyan textiltermékeket használjunk az apróság körül, ami nem irritálja a bőrét, ami hagyja szellőzni azt, és jó nedvszívó képességgel bír. Nincs ez másképp az ágyneműk kapcsán sem!

A lepedők esetében kifejezetten előnyös, ha könnyen tisztítható, mégis természetes anyagból készült megoldást választasz. A lepedő az a darab, amivel mindenképp nagy felületen érintkezik a kicsi bőre, főleg, ha esetleg a nyári melegben csak egy lengébb öltözetbe bújtatod őt az alváshoz. Nálunk 100% pamut textíliákat vásárolhatsz, melyek eleget tesznek minden igénynek!

Igyekeztünk mind méretben, mind színben és mintázatban nagy választékot biztosítani, így a praktikusság mellet arra is van mód, hogy a külcsínre is adj. Érdemes akár több színben is beszerezni a lepedőket, hogy változatosan variálhasd az ágyneműket, így csempészve be még egy kis színt a gyerekszobába!

Rendelj Te is bátran minőségi lepedőink közül, és biztosan nem fogsz csalódni!

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Lepedő- válaszd ki a kívánt méretet és EGYSZÍNŰ szövetet!
Gumírozott lepedő pamutvászon alapanyagból – gyerek matrachoz. A pam..
2,190 Ft
Nettó ár: 1,724 Ft
Lepedő- válaszd ki a kívánt méretet és MINTÁS szövetet!
Gumírozott lepedő pamutvászon alapanyagból – gyerek matrachoz. A pam..
2,290 Ft
Nettó ár: 1,803 Ft

Kapcsolódó linkek:
baba.lap.hu | babakocsi.lap.hu | babzsak.lap.hu

Hedulex Kft | 06-20-5201707 | 3200 Gyöngyös, Seregély utca 65.
PayU Vásárlói tájékoztató