Rólunk

Szeretettel köszöntelek!

Először is szeretnék Neked bemutatkozni, dr. Timár Tünde vagyok a Hedulex Kft (Gyerektextil Webáruház) tulajdonosa, az én ötletem és kezeim munkája alapján készültek el cégünk termékei.

Cégünk története meglehetősen érdekes. A varrás iránti szeretet már egészen gyermekkoromban megmutatkozott, amikor nagymamámmal varrogatuk a kis Barbie ruhákat, saját ruhákat. Aztán tinikoromban is tartott a lelkesedés, sok kis apróságot varrogattam a család örömére.

A Főiskola elvégzése után bankban kezdtem el dolgozni, majd 2008. januárjában megszületett a nagyobbik fiam Máté, ezt megelőzte az az időszak amikor saját magam készítettem el neki a babakelengyét, majd születése után az ELSŐ NÉVRE SZÓLÓ TAKARÓ is megszületett. A takarót sokan kérdezgették hol vettem, kivel csináltattam. Ekkor született meg a gondolat, hogy másoknak is készíthetnék én takarót. Az ötletet megvalósítás követte, és elkezdtem hirdetni az interneten, majd weboldalt készítettam a már kibővült termékkínálatomnak.

Máté növekedése, majd a kisebbik fiú (Kristóf) születése ismét sok ötletet ébresztett fel bennem, így folyamatosan bővültek a termékek, létrejött a webáruházam. Kezdetben mindent magam csináltam, a varrástól az adminisztrációig, majd ahogyan a megrendelések növekedtek szükség lett egy alkalmazottra ia, aki a szabásban- varrásban segít.

A 2014- es év nagy választó vonal volt az életemben, hiszen lehetőség lett volna a banki területre visszatérni dolgozni, de végül úgy döntöttem, hogy inkább ezt a vállalkozást fejlesztem tovább, ezért létrehoztunk kifejezetten erre a célra Gyöngyös belvárosában egy telephelyet, ahol jelenleg az adminisztráció mellett a szabás, varrás és csomagolás zajlik. Terveinknek megfelelően 2014. novemberében telephelyünkön megnyitottunk a Vásáról előtt egy bemutatótermet, ahol mindenkit várunk  sok- sok szeretettel! Mára jelentem, óriási árukészlettel rendelkezünk, és nem okoz gondot bármilyen felmerült kérés azonnali teljesítése! 

Nézz szét termékeim között és ha bármiben a segítségedre lehetek írj bátran a gyerektextil@gmail.com e- mail címre vagy keress a 06- 20-520-1707 telefonszámon!

További szép napot!

dr. Timár Tünde

Az alábbi 2 fotón szeretném Nektek bemutatni kis családomat!

Bemutatótermünk kínálatának egy apró része:

 

Kapcsolódó linkek:
baba.lap.hu | babakocsi.lap.hu | babzsak.lap.hu

Hedulex Kft | 06-20-5201707 | 3200 Gyöngyös, Seregély utca 65.
PayU Vásárlói tájékoztató