Szállítás

Fizetési, szállítási variációk                       

a, Utánvéttel (Ilyenkor a vételárat és a szállítás díját is otthonodban kell megfizetni a postásnak.)

  •  2.490,- Ft

b, Előreutalással (Minden rendelést visszaigazoló levelünk alján található egy "Információ" rész, ahol nevünk és bankszámlaszámunk szerepel. Ide utalhatod az áru értékét és a postai díjat. Amint megjelenik az összeg a bankszámlánkon, postázzuk a csomagot.) Itt 2 lehetőség van:

  • 790,- Ft Csomagodat kérheted FOXPOST automatába, ilyenkor az általad kiválasztott Foxpost automatához kell fáradnod, és a Foxpost által SMS- ben küldött kód segítségével átveheted a csomagodat!   790,- Ft  Az elérhető Foxpost automatákat az alábbi linken találod:  http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
  •  Postai házhozszállítás 1.890,- Ft

c, Bankkártyás fizetés

AKCIÓ! 50.000 Ft fölötti vásárlásnál előre utaláskor a postaköltséget mi álljuk!

Kizárólag magyarországi címre vállaljuk a postázást!

A csomagokat a feladást követő napon kézhez kapod.

Postai csomagban történő szállításnál az általad megrendelt csomagokat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodsz a megadott címen, úgy a postás értesítést hagy a postaládádban, hogy csomagküldeményed érkezett. Ezen értesítéssel a Postahivatalban átveheted a csomagod, az utánvételi érték kifizetését követően.


c, Személyes átvétel a gyöngyösi telephelyünkön (3200 Gyöngyös, Petőfi utca 53.), ekkor nem kell külön semmilyen költséget sem fizetned.

Mindenképpen adj meg egy vezetékes vagy mobilszámot, amin el tudunk érni!

Ha bármilyen kérdésed lenne a szállítással kapcsolatosan, hívj Minket a 06-37-951-092-os telefonszámon.

Szállítási határidő: A visszaigazolástól számítandó 8-10 munkanapon belül. Ha egyedi, vagy olyan terméket rendeltél, mely jelenleg nincsen készleten, akkor 2-3 hét a szállítási határidő.

A feladás napján SMS értesítést kapsz a csomag feladásáról, valamint adatokat a csomagodról. Az ebben szereplő csomagszám megadásával A Magyar Posta nyomkövetési rendszerében tudsz tájékozódni csomagod jelenlegi állapotáról. www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Csomagolás: A csomagolásért külön díjat nem számítunk fel. A megrendeléseket biztonságosan csomagolva szállítjuk.

Kapcsolódó linkek:
baba.lap.hu | babakocsi.lap.hu | babzsak.lap.hu

Hedulex Kft | 06-20-5201707 | 3200 Gyöngyös, Seregély utca 65.
PayU Vásárlói tájékoztató