Babaágynemű szett tündérke

9.150 Ft

Márka:

  • gyerektextil

Utolsó darabok

A szett tartalma egy kis papalan,kis párna, fejvédő és egy szopipárna-kismamapárna.

Nincs raktáron

Elfogyott

Utolsó darabok

Fontos tudnod, hogy ezeknek a szetteknek nincs külön huzata, a két réteg 100% bababarát pamutvászon közé van varrva a flíz töltet ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. Ősszel, tavasszal, és télen is tökéletes komfortérzetet biztosít a babának. A 2 réteg közötti flíz töltetet gondosan letűzzük, nehogy mosásnál elcsavarodjon!

Mosás: A termékek 40 fokon mosógépben moshatóak.

Anyag: 100% bababarát pamutvászon
Töltete: flíz
Méretek és tulajdonságok:

bébipárna: 30 x 40 cm

bébipárna flíz töltettel bélelt (bébiknek nem is szabad vastag párnát adni), inkább csak egy nyál és bukás fogó szerepet tölt be, hogy ne kelljen minden bukás alkalmával újra húzni az ágyneműt. Éppen e-miatt, sokan többet is vesznek egy ágyneműhöz, a gyakori mosás miatt. Ki tudod választani, ha többet szeretnél!

kispaplan: 70 x 90 cm kb. 1-1,5 éves korig

A kispaplan kb. másfél centi vastag, télen és nyáron is bőven elegendő vastagságú. Szaténszalaggal díszítve!
fejvédő: Az a szerepe, hogy a baba éjszakai ágybeli vándorlása közben megvédje a kis fejét a rácshoz való koppanástól. Vastagsága megegyezik a paplanokkal.
60*120 a mérete

szopipárna: 150 x30(szoptatós párna)

A kismamapárnával visszakapod a kényelmes, és fájdalom mentes alvás örömét a terhességed második felében, és a baba születése után az etetésben lesz nagy segítségedre. Nagyon jó szolgálatot tesz, mikor a picid már önálóan ül, de még “körbebástyázásra” szorul. Nem tud felborulni. Póthuzatot is rendelhetsz a szopipárnádhoz.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.