Babzsák foci - névvel és logóval

Babzsák foci - névvel és logóval

A tökéletes kényelmet keresed?  GYEREKTEXTIL BABZSÁKFOTELEKBEN GARANTÁLTAN MEGTALÁLOD! Amint belehuppansz, átöleli a tested, így tökéletesen el tudsz lazulni benne! 

Miért vásárolj babzsákfotelt az egészséged védelme érdekében? Mert a babzsákfotel felveszi testünk alakját, így egyenletes terhelés éri gerincünket a hagyományos székekkel, kanapékkal ellentétben.

A GYEREKTEXTIL BABZSÁK tökéletes színtere az olvasásnak, tabletezésnek, filmezésnek! Nagyszerűen mutat a gyerekszobában, nappaliban, de a kültéri babzsákfotelek a terasz és a medence melletti tér, valamint az udvar szuper kiegészítői, bútordarabjai.

A babzsákok levehető mosható huzattal készülnek, így 40 fokon mosógépben bármikor mosható, amikor piszkos lesz! A belső anyag is cipzárral el van látva, így a babzsákfotel bármikor utántölthető.

  • Anyaga:        Strapabíró, jól mosható, változatos, szép színű szövet

  • Töltőanyag:  Polisztirol gyöngy (természetesen minden fotelt használatra kész állapotban, megtöltve küldünk)

Határozottan azt gondoljuk, hogy az ország egyik legnagyobb szín és mintaválasztékával rendelkezünk! Nézd meg a szín és mintaválasztékunkat, akár egyedi színkombinációkat is meg tudsz rendelni, akár egyedi feliratozással, logózással! 

Viszonteladók, közületek, iskolák, rendezvény-szervezők jelentkezését is szeretettel várjuk!FOCI BABZSÁK


ÁTMÉRŐ


MAGASSÁG


TÉRFOGAT


GYEREK

80cm


120L


TINI

95cm


200L


FELNŐTT

120cm


350L
FOCI BABZSÁK


ÁTMÉRŐ


MAGASSÁG


TÉRFOGAT


GYEREK

80cm


120L


TINI

95cm


200L


FELNŐTT

120cm


350L

  • Cikkszám: focialakúbabnévlogó
  • Elérhető: Raktáron
  • 22,500Ft

Lehetséges választások