Babzsák háttámlás - fekete London

Babzsák háttámlás - fekete London

A tökéletes kényelmet keresed?  GYEREKTEXTIL BABZSÁKFOTELEKBEN GARANTÁLTAN MEGTALÁLOD! Amint belehuppansz, átöleli a tested, így tökéletesen el tudsz lazulni benne! 

Miért vásárolj babzsákfotelt az egészséged védelme érdekében? Mert a babzsákfotel felveszi testünk alakját, így egyenletes terhelés éri gerincünket a hagyományos székekkel, kanapékkal ellentétben.

A GYEREKTEXTIL BABZSÁK tökéletes színtere az olvasásnak, tabletezésnek, filmezésnek! Nagyszerűen mutat a gyerekszobában, nappaliban, de a kültéri babzsákfotelek a terasz és a medence melletti tér, valamint az udvar szuper kiegészítői, bútordarabjai.

A babzsákok levehető mosható huzattal készülnek, így 40 fokon mosógépben bármikor mosható, amikor piszkos lesz! A belső anyag is cipzárral el van látva, így a babzsákfotel bármikor utántölthető.

  • Anyaga:        Strapabíró, jól mosható, változatos, szép színű szövet

  • Töltőanyag:  Polisztirol gyöngy (természetesen minden fotelt használatra kész állapotban, megtöltve küldünk)

Határozottan azt gondoljuk, hogy az ország egyik legnagyobb szín és mintaválasztékával rendelkezünk! Nézd meg a szín és mintaválasztékunkat, akár egyedi színkombinációkat is meg tudsz rendelni, akár egyedi feliratozással, logózással! 

Viszonteladók, közületek, iskolák, rendezvény-szervezők jelentkezését is szeretettel várjuk!


 


HÁTTÁMLÁS


ALJA ÁTMÉRŐ


MAGASSÁG


TÉRFOGAT


GYEREK

60cm

88cm

130L


TINI

65cm

90cm

220L

FELNŐTT

80cm

95cm

330L

  • Cikkszám: londonhátbabfekete
  • Elérhető: Raktáron
  • 15,390Ft

Lehetséges választások

Címkék: london, fekete