Sötétítő függöny anyag – Black out – mogyoró

2.890 Ft

Márka:

  • gyerektextil

Mérete: 150 cm széles.
Anyaga: 100 % poliester.
260gr/m2

Cikkszám: sotetito12 Kategóriák: ,

Sötétítő dekorfüggöny

A különbség a hagyományos függöny és a black out, fényzáró függöny között, hogy az utóbbinál két szál közé szőnek egy fekete szálat, ezért sötétít hatékonyabban, mint a normál függöny anyag.

Teljes fényzárás – nyugodt alvás!

Ebből az anyagból készült függönyök, 85-90%-ban zárják ki a fényt, a sötétebb árnyalatok jobban, a világosabbak kevésbé. De sokaknak nem feltétlen szükséges a maximális fényzárás, ráadásul ezek az anyagok a nyári melegben és a téli hidegben is rendkívül jó hőszigetelő, és az áruk is kedvező. Lehetnek egyszínűek, de léteznek már modern és klasszikus mintás kollekciók is, bemutatótermünkben függönyök széles választéka várja.

Ha 100% fényzáró black out függönyt szeretnénk…
Kaphatóak már olyan textilek, amelyek hátoldala blackout anyaggal van bevonva, ezek a függönyök 100% fényzáróak, de áruk magasabb árfekvésű az előbb említett függönyöknél.
Hagyományos textilek fényzáró képességét növelhetjük, akár teljes fényzárásra is alkalmassá tehetjük, ha egy olcsóbb black out anyaggal béleljük ki.
A blackout textil tapintása is fajtánként eltérő lehet, vannak keményebb, erősebb anyagból készült black outok, (ezeket rolóknál alkalmazzuk), ill. puha textilszövésű változataik.

Kinek ajánljuk a black out függöny használatát?
A black out, fényzáró függönyök használatát azoknak ajánljuk leginkább, akiknél nem lehet, vagy nem kívánnak redőnyt fölszerelni, ugyanakkor szükség van arra, hogy a pihenést vagy egyéb tevékenységet zavaró fény teljesen kizárhassák, pl. alvásnál, vetítésnél.

Tömeg 1 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett vásárlók írhatnak véleményt, akik megvásárolták ezt a terméket.