Sötétítő dekorfüggöny - Black out - fekete #36

Sötétítő dekorfüggöny - Black out - fekete #36
  Sötétítő dekorfüggöny

 

A különbség a hagyományos függöny és a black out, fényzáró függöny között, hogy az utóbbinál két szál közé szőnek egy fekete szálat,  ezért sötétít hatékonyabban, mint a normál függöny anyag.

Teljes fényzárás – nyugodt alvás!

Ebből az anyagból készült függönyök, 85-90%-ban zárják ki a fényt, a sötétebb árnyalatok jobban, a világosabbak kevésbé. De sokaknak nem feltétlen szükséges a maximális fényzárás, ráadásul ezek az anyagok a nyári melegben és a téli hidegben is rendkívül jó hőszigetelő, és az áruk is kedvező. Lehetnek egyszínűek, de léteznek már modern és klasszikus mintás kollekciók is, bemutatótermünkben függönyök széles választéka várja.


Ha 100% fényzáró black out függönyt szeretnénk…

Kaphatóak már olyan textilek, amelyek hátoldala blackout anyaggal van bevonva, ezek a függönyök 100% fényzáróak, de áruk magasabb árfekvésű az előbb említett függönyöknél.

Hagyományos textilek fényzáró képességét növelhetjük, akár teljes fényzárásra is alkalmassá tehetjük,  ha egy olcsóbb black out anyaggal béleljük ki.

A blackout textil tapintása is fajtánként eltérő lehet, vannak keményebb, erősebb anyagból készült black outok, (ezeket rolóknál alkalmazzuk), ill. puha textilszövésű változataik.


Kinek ajánljuk a black out függöny használatát?

A black out, fényzáró függönyök használatát azoknak ajánljuk leginkább, akiknél nem lehet, vagy nem kívánnak redőnyt fölszerelni, ugyanakkor szükség van arra, hogy a pihenést vagy egyéb tevékenységet zavaró fény teljesen kizárhassák, pl. alvásnál, vetítésnél.


 

 Mérete: 150 cm széles.
 Anyaga: 100 % poliester.
 260gr/m2
 
 S  • Cikkszám: blackoutfekete
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,490Ft

Címkék: Sötétítő dekorfüggöny - Black out, fekete