Babaágynemű szett szürke csillag- (Állítsd össze a saját szettedet!)


  • Cikkszám: szürke csillag
  • Elérhető: Raktáron
  • 3,729Ft


Lehetséges választásokRészletes termékleírás! Olvasd végig a Te érdekedben készült!

Egyszerű vásárlási lehetőséget kínálunk Neked! Válogasd össze babaágynemű szettedet egy oldalon! Válaszd ki, hogy melyik szövettel szeretnéd, illetve azt hogy pontosan milyen termékeket szeretnél. Ha valami mégis kifelejtettünk és szeretnéd, bátran keress minket (37-951-092 vagy info@gyerektextil.hu) és megcsináljuk egyedi elképzeléseidet is!

Az alapárban egy 30*40- es  kispárna és egy 70*90- es kispaplan van benne, ehhez jöhetnek még az egyedi kívánságaid!

Fontos tudnod, hogy ezeknek a szetteknek nincs külön huzata,  a két réteg 100% pamutvászon közé van varrva a flíz anyag ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. Ősszel, tavasszal, és télen is tökéletes komfortérzetet biztosít a babának. A 2 réteg közötti flíz töltetet gondosan letűzzük, nehogy mosásnál elcsavarodjon!

Mosás: A termékek 40 fokon mosógépben moshatóak.

Méretek és tulajdonságok:

bébipárna: 30x40 cm

  • bébipárna flíz töltettel bélelt (bébiknek nem is szabad vastag párnát adni), inkább csak egy nyál és bukás fogó szerepet tölt be, hogy ne kelljen minden bukás alkalmával újra húzni az ágyneműt. Éppen e-miatt, sokan többet is vesznek egy ágyneműhöz, a gyakori mosás miatt. Ki tudod választani, ha többet szeretnél! Pink szaténszalaggal díszítve.

kispaplan: 70x90 cm kb. 1-1,5 éves korig

  • A kispaplan kb. másfél centi vastag, télen és nyáron is bőven elegendő vastagságú.  Szaténszalaggal díszítve!

nagypaplan: 90*130 cm 1,5 - 4 éves korig

  • vastagsága megegyezik a kispaplanéval 

fejvédő: 140x25 cm

  • Az  a szerepe, hogy a baba éjszakai ágybeli vándorlása közben megvédje a kis fejét a rácshoz való koppanástól. Van aki szereti ha teljesen körbe ér az ágyon, igény szerint, a szettben is így készítjük. Vastagsága megegyezik a paplanokkal. Ezt  szettet egyedi kis íves fejvédővel készítjük (nézd meg a fotót!)

zsebestartó: 50*60 cm

  • Nagyon hasznos tud lenni, ha nincs a kiságy közelében szekrény, mert sok fontos, és gyorsan elővehető dolog pakolható bele, ami kellhet egy pici körül. Ha van szekrény akkor sem elvetendő, mert nagyon jól passzol a szetthez, és egy kis plusz pakolóhely sosem árt...

baldachin: kb. 140 cm magas

  • Alapban átlátszó muszlinnal kombináljuk a szövetet, de kérhető a teli baldachin is, amely értelemszerűen csak az ágynemű anyagából készül. Az átlátszó akkor jó, ha nem akarod, hogy a baba "sötétben" legyen, és te is akarod oldalról is látni a picit, a nélkül, hogy húzogatni kellene a baldachint. A teli ezzel szemben akkor jó, ha azt akarod, hogy a baldachin sötétítő szerepet is betöltsön.

kismamapárna: 140x40 (szopipárna)

  • A kismamapárnával visszakapod a kényelmes, és fájdalom mentes alvás örömét a terhességed második felében, és a baba születése után az etetésben lesz nagy segítségedre. Nagyon jó szolgálatot tesz, mikor a picid már önálóan ül, de még "körbebástyázásra" szorul. Nem tud felborulni. Póthuzatot is rendelhetsz a szopipárnádhoz.