Barion Pixel

Gyerektextil

Jógapárna a gyerektextilnél: Végre akadnak már olyan reggelek, hogy szinte mintha tényleg tavaszi lenne a levegő, bár ezekkel a kijelentésekkel csak óvatosan, az időjárás most még sokszor megviccel minket. 🙂

De most nem is az időjárás a lényeg, hanem az, hogy talán egyre könnyebb reggel egy picivel korábban kelni, (főként ha süt a nap), és kialakítani az új, tavaszi rutinunkat.

Mint mindig, itt is csak az első lépések a nehezek. Ha rá tudjátok venni magatokat arra, hogy fél órával korábban keljetek fel, akkor nagyon nagy dolgok tudnak ám történni abban a fél órában!

Pl. a tavaszi rutin része lehet egy szuper finom és egészséges zöldturmix is! Jön a zöld levelesek szezonja, és csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen reggeli italt dobtok össze magatoknak. Na meg persze a hűtő aktuális tartalma. 🙂

A másik dolog pedig: reggeli napsütés, a szoba melegében, vagy kint az erkélyen/udvaron, (a szuper egészséges zöldturmix társaságában), és 10-15 perc mozgásJóga, nyújtás, néhány gyakorlat és egy kis meditáció, semmi megerőltető.

Tartsátok kéznél a jógapárnátokat, mert ezek közül mindegyikhez jól jön!

Ha pedig még nincs ilyenetek, akkor hozzánk bátran fordulhattok, mert az elmúlt hetekben nagyon belejöttünk a jógapárna készítésbe.

Ugyanis kaptunk egy nagyon megtisztelő felkérést, és az egyik legnagyobb Magyarországon bejegyzett buddhista egyház új hangterápiás központjába mi készíthettük el a jógapárnákat és meditációs takarókat.

Na de mit kell tudni a jógapárnáinkról? 

  • saját varrodánkban készülnek, tehát mind hazai termék
  • többféle méretben készülnek
  • választhattok hozzá tönköly töltetet, vagy polisztirol gyöngy töltetet is
  • egyszerre nagyobb mennyiségben is el tudjuk őket készíteni
  • sok mintából választhattok, ezeket az anyagokat mind nagy gondossággal választjuk ki úgy, hogy jól passzoljanak ehhez a mozgásformához.

Ilyen sokféle gyönyörű, mandala mintás jógapárnából választhattok:

 

Tudtátok, hogy a meditációval feljeszthetitek a koncentrációs képességeteket, és segít tudatosítani a gondolataitokat? A kényelmes meditációhoz persze elengedhetetlen egy szuper jógapárna.

Sőt! A rendszeres gyakorlás növeli az érzelmekért és reakciókért felelős agyi területeket!

Akár készíthettek magatoknak saját meditációs mantrát is! Nincs ugyanis meghatározva, hogy milyen szavakból, vagy milyen nyelven kell meditáció közben mantrázni. Válassz ki egy aktuális, számodra fontos gondolatot, és csapj bele!

Jógázáshoz pedig, számtalan otthoni gyakorlatot találtok az interneten, a fontos az, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbbet. Ha nem vagytok még annyira gyakorlottak, akkor kezdjétek az elején, meg fogjátok tapasztalni, hogy tényleg csak elkezdeni nehéz, aztán már várni fogjátok a reggeleket. Pláne, ha egy ilyen csinos jógapárna társaságában tölthetitek. 🙂

     

Ha a szülinapotokra meglepnétek magatokat egy ilyen jógapárnával a kedvenc színetekben, akkor akár kedvezményes áron is megtehetitek, ha feliratkoztok hírlevelünkre, a születési dátumotok megadásával. 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Call Now ButtonHívj most!