Gyerektextil

Rólunk

Rólunk

ISMERJ MEG MINKET

Szeretnénk, hogy megismerd azokat az embereket akik azon dolgoznak, hogy minél szebb, minőségibb termékeket vásárolhass tőlünk! Nagyon jó kis csapat vagyunk, ismerj meg minket közelebbről!

Kik vagyunk mi?

DR. TIMÁR TÜNDE

A cég tulajdonosa vagyok. Az ügyfélszolgálaton, illetve a bemutatóteremben találkozhatsz velem. A kolléganők nagy örömére mindig hozom az új ötleteket, termék újdonságokat. Gondoskodással válogatom ki a megfelelő anyagokat termékötleteket a Vásárlók megelégedésére.

Remélem oldalunk, termékeink elnyerik tetszésedet, és ha még nem vásároltál “Gyerektextil” terméket, Te is hamarosan elégedett Vásárlóink között leszel! 

Kinek köszönhetők a termékek?

BOGNÁRNÉ TURY ANDREA 

Én szabom ki a termékeidet, de nagy szeretettel varrom is őket, és ellenőrzöm, hogy csak tökéletes és minőségi darabot küldhessünk el Neked! Bemutatótermünkben és Ügyfélszolgálati vonalunkon is találkozhatsz velem!
Mottóm: “Mindent megoldunk!”

Nagy örömmel és szeretettel varrom meg a megrendelt termékeket! Minden darab minőségi amit kiadok a kezemből, ezt garantálom. Rendeld meg bátran a kiszemelt termékünket, örömmel megvarrom!

Tervezés

Egyedi elképzelések, praktikum.

Innováció

Újítások a használhatóság érdekében.

Kreatívitás

Mindenfélét, mindenféléből.