Barion Pixel

Gyerektextil

Rólunk

Rólunk

ISMERJ MEG MINKET

Szeretnénk, hogy megismerd azokat az embereket akik azon dolgoznak, hogy minél szebb, minőségibb termékeket vásárolhass tőlünk! A Gyerektextil nagyon jó kis csapat, ismerj meg minket közelebbről!

Kik vagyunk mi?

DR. TIMÁR TÜNDE

A gyerektextil.hu webshop tulajdonosa vagyok. Az ügyfélszolgálaton, illetve a bemutatóteremben találkozhatsz velem. A kolléganők nagy örömére mindig hozom az új ötleteket, termék újdonságokat. Gondoskodással válogatom ki a megfelelő anyagokat termékötleteket a Vásárlók megelégedésére.

Remélem oldalunk, termékeink elnyerik tetszésedet, és ha még nem vásároltál “Gyerektextil” terméket, Te is hamarosan elégedett Vásárlóink között leszel! 

Kinek köszönhetők a gyerektextil termékek?

BOGNÁRNÉ TURY ANDREA 

Én szabom ki a termékeidet, de nagy szeretettel varrom is őket, és ellenőrzöm, hogy csak tökéletes és minőségi darabot küldhessünk el Neked! Bemutatótermünkben és Ügyfélszolgálati vonalunkon is találkozhatsz velem!
Mottóm: “Mindent megoldunk!”

Nagy örömmel és szeretettel varrom meg a megrendelt termékeket! Minden darab minőségi amit kiadok a kezemből, ezt garantálom. Rendeld meg bátran a kiszemelt termékünket, örömmel megvarrom!

Tervezés

Egyedi elképzelések, praktikum.

Innováció

Újítások a használhatóság érdekében.

Kreatívitás

Mindenfélét, mindenféléből.

Call Now ButtonHívj most!