Volt már, hogy megfordult a fejedben, hogy milyen jó lenne kialakítani a kollégáidnak egy pihenő sarkot, ahol ebéd- vagy kávészünetben összegyűlnek kicsit, és fel tudják frissíteni a gondolataikat? 

Egy ilyen kényelmes, menő, inspiráló környezetben még egy brainstorming is sokkal hatékonyabb lehet!

Ha egy ilyen ötletet szeretnél épp megvalósítani, akkor segítünk! Mi elkészítjük hozzá a legkényelmesebb bútort, a babzsákot!  Ezzel a megoldással tuti, hogy szerzel néhány plusz pontot a munkatársaknál! 🙂

Babzsákjainkkal becsempészheted kollégáidnak az otthon kényelmét a munkahelyükre is! 

Mit érdemes tudni ezekről a babzsákokról? 

 • El tudjuk őket látni bármilyen céges logóval, felirattal, készülhetnek a cég arculatához passzoló színekben, és a formát tekintve is rugalmasak vagyunk. 
 • Készülhetnek beltéri, vagy kültéri változatban is. 
 • Mivel a munkahelyi babzsákok sokszor nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, többen használják őket, mint otthon, ezért az anyagukat úgy választjuk ki, hogy jól bírják a strapát.
 • Év közben használhatjátok őket bent a cégnél, külső céges rendezvények idején pedig a helyszínre szállíthatjátok őket. 

Néhány verzió a számtalan elkészíthető formából. 

ceges-babzsak

Itt jól látszik, hogy nem kell, hogy egyforma méretűek legyenek, hisz a nagyok lehet, hogy túl sok helyet foglalnak, ezért kialakíthatunk egy egységes, a céghez passzoló design-t, a méretet pedig szabadon variálhatjuk.

Milyen esetekben ajánljuk még a logózott babzsákot? 

  • Nyereményjátékhoz. Akár a nyertes is eldöntheti, hogy a felkínált színek közül melyiket választja, és mi aszerint készítjük el a nyereményét. 
  • Ha rendszeresen tartotok céges rendezvényeket, akkor a babzsák remek választás.
  • Céges kitelepülésekre. 
  • Szállodákba is tökéletes mobil bútornak, akár kültérre a medence mellé, vízlepergető anyagból. 
 • Óvodába, iskolába, játszóházakba. A gyerekek imádják! Ebben az esetben is jól jöhet a vízlepergető anyag, akár beltérre is.
  Iskolákba sportrendezvényekre az iskola nevével ellátott, labda formájú babzsákokat tudunk készíteni. 
 • Fesztiválokra, szabadtéri szórakozóhelyekre, strapabíró anyagból. A 2018-as EFOTT Fesztiválra pl. mi készítettük a babzsákokat, a fiatalok imádták őket!

Ismerd meg legutóbb elkészült céges babzsákjainkat, és inspirálódj: 

iskolai-babzsak

Mi legyen a következő lépés? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, átbeszéljük az igényeiteket, majd ezek alapján elmondjuk, hogy szerintünk milyen megoldás lenne számotokra a legpraktikusabb, leegyeztetjük a színeket, mintát, logót és indul a gyártás.

A babzsákokat nagyon szívesen a helyszínre is szállítjuk Nektek!

Facebook oldalunkon folyamatosan nyomon tudsz minket követni! https://www.facebook.com/gyerektextil.hu

Nézd meg a galériát és nyűjts ötleteket!