Babzsákfotel kültérre tökéletes választás tavasszal, nyáron az udvarra, teraszra. A haverok, család előtt is nagyon menő. Te is kipróbálnád?

Szeretsz a medence mellett olvasgatni, míg gyermekeid pancsolnak? vagy a teraszon pihennél? esetleg a kerti bútort szeretnél? Kipróbálnád a szabadban is a babzsákfotel nyújtotta kényelmet?

Vízlepergetős szövettel készült babzsákjaink gyerekeket, felnőtteket egyaránt rabul ejtenek! A babzsákfoteleket kültérre is többféle fazonban, sokféle színkombinációban készítjük!

Nézz szét termékeink között és rakd kosárba a Neked legjobban tetsző kültéri babzsákfotelt!

Kényelmesen a szabadban! – A kültéri babzsákok előnyeiről

A babzsákok töretlen népszerűségüket kialakításuknak és kényelmüknek köszönhetik. Tévhit, hogy a babzsákfotelek csak belső térben biztosíthatják komfortérzetünket, napjainkban már kaphatók azok a típusú babzsákfotelek is, amiket kifejezetten kültéri használatra terveztek. Babzsákfotelt kültérre is!!!

A kültéri babzsákok legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy strapabíró, masszív huzattal rendelkeznek, ami nemcsak vízálló, de ellenáll a szélsőséges időjárásnak is, ezen kívül pedig egyszerűen tisztítható a felületük. A kültéri babzsákokat bátran kivihetjük magunkkal a kertbe, elhelyezhetjük a füvön, vagy homokos felületen, ennek köszönhetően garantált a kényelmünk a szabadban is! Ezeket az ülőalkalmatosságokat nagyon egyszerű mozgatni, könnyűek, mivel polisztirol gyönggyel vannak töltve, így a gyerekek is erőlködés nélkül meg tudják emelni. Értelemszerűen, a kültéri babzsákok nagyobb anyagi vonzattal is járnak, mint a beltéri verziók, de pénzükért cserébe egy minőségi kültéri terméket kapunk.

Vásárolj kültéri babzsákot kínálatunkból, és merülj el a kényelem világában!

Innen tudsz válogatni! https://bit.ly/39aRf3s