Falvédő gyermekszobába igazán praktikus megoldás

Falvédő gyerekszobába elengedhetetlen, manapság is hasznos és dekoratív kiegészítő, a gyerekek imádják, a gyerkőc nem érzi a hideg falat.

Egy gyermek szobáját rendben és tisztán tartani sosem egyszerű feladat, ezért mindig jól jönnek olyan praktikus megoldások, melyek segítik a szülőket ebben a kihívásban. Mi most két olyan kialakítást szeretnénk bemutatni, amik nem csak praktikusak, de esztétikusak, és a kisgyermek tetszését is biztosan elnyerik!

Elengedhetetlen kiegészítők a falvédők gyerekszobákba, és csodaszép mintázataikkal biztosan a gyermekek kedvencei is lesznek. Ráadásul megóvják a falat a különböző saját kezű dekorálásoktól, és az ágy mellé helyezve még a kisgyermek egészségét is megőrzik, hiszen nem érzi a gyermek a fal hidegét. A falvédők gyerekeknek remek lehetőséget biztosítanak arra is, hogy kreativitásukat és fantáziájukat fejleszthessék.

Mindent a kényelemért és melegért: falvédő gyerekszobába

A falvédő, a gyerekszobák elfeledett kelléke, manapság is hasznos és dekoratív kiegészítő, csupán arra van szükség, hogy újra felfedezzük a benne rejlő lehetőségeket! A nagy kiterjedésű falfelületek különösen kellemetlenek tudnak lenni akkor, ha a gyerekek ágyával határosak. Hűvösek, kellemetlen hozzájuk érni, főleg a téli, hűvös időszak idején. A megoldás nagyon egyszerű: falvédő gyerekeknek!

Fordulj hozzánk bizalommal, és rendelj szebbnél-szebb falvédőink közül! Az általunk készített darabokat többféle méretben is elkészítjük megrendelőinknek, így a falvédők biztosan be tudják teljesíteni feladatukat. A falvédők gyerekeknek puha szövetből készülnek, az anyag mosógépben mosható és vasalható is.

Nincs többé didergés, vacogás, forgolódás, a falvédők védenek, takarnak és melegen tartanak, ráadásul díszítenek is. Falvédők gyerekszobába bármilyen kivitelben! Gyermeked a pillangókért rajong, a példaképe Pókember vagy éppen a rózsaszín a kedvenc színe? Mindegyik kívánságot teljesítjük! Nézz körül nálunk, és bátran keress minket megadott elérhetőségeinken!

Webáruházunkban színben és mintázatban tökéletesen passzoló ágytakaróval, sőt akár díszpárnával is kérheted hatalmas mintaválasztékkal és akár egyedi méretben is. Ebben az esetben kérlek hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 20 578 0523 telefonszámon, vagy írj a gyerektextil@gmail.com e-mail címre.

Itt válogathatsz! https://gyerektextil.hu/babaknak/falvedo/

Nézd meg a vásárlói tapasztalatokat, képeket a Facebook oldalunkon is! https://www.facebook.com/gyerektextil.hu

Vásárlóink által visszaküldött képeket az alábbi linken éritek el: https://gyerektextil.hu/galeria/galeria/